Sponsorizeaza o masa calda pentru copii strazii de 1 Iunie
Adăugată de Slujire in 27/05/2013, citită de 1.458 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
Sponsorizeaza o masa calda pentru copii strazii de 1 Iunie

Slujire Crestina organizeaza si cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Copilului, o actiune umanitara pentru copii strazii din Bucuresti. Cu ajutorul dvs in ultima vreme am fost mai des in zonele din Bucuresti in care copii strazii locuiesc in canale. Oferindu-le o masa calda, stand de vorba cu ei, ascultandu-le problemele am reusit sa ni-i facem prieteni. Acum chiar unii dintre ei sunt colaboratorii nostri, care atunci cand dvs ne sustineti pentru a le oferi o masa calda, ei pregatesc ,,terenul”, ii anunta pe copii, in asa fel incat, atunci cand noi ajungem cu masa calda ei ne asteapta la gurile de canal. Pe data de 1 Iunie dorim sa mergem din nou la ei cu o masa calda. De curand am primit cateva telefoane de la unii dintre ei care ne spuneau ca ne asteapta ,,ca de obicei pe 1 Iunie cu mancare”. Vom putea fi acolo, cu o masa calda la gurile de canal, doar cu ajutorul dvs. Pentru fiecare copil avem nevoie de 15 lei (include masa calda si un pachet cu alimente). In total dorim sa oferim o masa calda pentru 100 de copii, adica 1500 lei. Insa dincolo de masa calda este si mesajul dragostei lui Dumnezeu pe care il transmitem la gurile de canal de fiecare data cand ne intalnim cu copii strazii. Dincolo de masa cald ne dorim ca Dumnezeu sa le atinga inimile prin Cuvant pentru mantuirea lor.

Cei care doriti sa sustineti aceasta actiune o puteti face in modalitatile prezentate mai jos:

1. Online cu cardul, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

3. In conturile bancare ale asociatiei crestine Misiunea Speranta pentru Romania, deschise la Raiffeisen Bank, de mai jos:

- IN LEI RO39RZBR0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO RO24RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email: [email protected], telefon 0749 402 098, 0766 365 833


Știre preluată de pe www.librariamaranatha.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni