O bombă uriaşă dezamorsată în Kabul
Adăugată de davadr13 in 16/03/2013, citită de 1.755 ori
Autor: Regus David, Categorie: Misiune
O bombă uriaşă dezamorsată în Kabul

Vineri, 15 martie 2013 în Kabul a fost dezamorsată o bombă de proporţii uriaşe. Dacă nu era depistat la timp camionul care adăpostea bomba de 8 tone deflagraţia ar fi produs o tragedie. Capitala Afganistanului a fost în repetate rânduri în ultimii ani ţinta insurgenţilor. Într-o conferinţă de presă care a avut loc vineri oficialii au declarat că aceasta este cea mai mare bombă de acest tip găsită până acum în Afganistan.  Conform purtătorului de cuvânt al National Directorate of Security, Shafiqullah Tahiri, dacă bomba ar fi explodat distrugea totul pe un diametru de 1500 de metri.

Relatarea în detaliu a incidentului poate fi găsită pe BBC News.

Dani care se află în această zonă atât de periculoasă a scris un mesaj de mulţumire pentru rugăciunile voastre în vederea protecţiei :

“Multumim bisericii pentru rugaciunile de mijlocire pentru protectie. Aceasta veste de mai sus prezintă o situaţie care se putea intampla  calatorind prin oras. Uneori nici nu suntem constienti de pericolele din jurul nostru, sau mai degraba ne incredem in mana Tatalui pentru protectie. Apreciem ca sunteti alaturi prin suportul in rugaciune.”


Știre preluată de pe www.suceavaevanghelica.wordpress.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni