Au călătorit cu Isus către cer
Adăugată de sorinpetrache in 17/12/2012, citită de 2.162 ori
Autor: Petrache Sorin, Categorie: Diverse
Au călătorit cu Isus către cer

Bihorenii din zona Salonta care au răspuns invitației ”Călătorim cu Isus către Cer!” și-au început săptămâna dinaintea Sărbătorii Nașterii Domnului în binecuvântarea colindelor creștine.

Peste 300 de invitați, 12 pastori coordonatori, 9 grupuri de laudă și închinare și un primar cu o inimă cât Salonta Mare au colindat bucuria Nașterii Pruncului Sfânt duminică, 16 decembrie, timp de peste 150 de minute, în sala mare a Casei de Cultură ”Zilahy Lajos”.

Grupurile de colindători din localitățile bihorene Tinca, Batăr, Talpoș, Tăut, Petid, Hidișelu de Sus, Salonta au slăvit Nașterea Mântuitorului nostru Isus Hristos în acorduri de orgă și chitară, într-un Concert de colinde unic în istoria cultural-religioasă a micului târg de frontieră, intitulat sugestiv ”Călătorim cu Isus către Cer”. Mulțumirile aduse lui Dumnezeu, rugăciunile și binecuvântările înălțate către Împărăția Sfântă pentru pacea și bucuria Sărbătorilor de iarnă au fost rostite în română și maghiară de pastorii Aurel Galchiș, Kovács József, Florin Cociubei, Dorin Simu, Gheorghe Cioară, Liviu Pop, Mihai Cociubei, Dan Faina, Cristian Bunta, Cristi Vidican susținuți de pastorii Petrică Crețu, Flaviu Tocai și Valeriu Iovan.

”Particip cu bucurie la evenimentele acestei comunități creștine care slujește cu dragoste și devotament pe Dumnezeul dragostei și jertfei pentru binele aproapelui. Am învățat în ultimii ani că Dumnezeul tuturor popoarelor care a creat cerul și pământul iar pe om l-a făcut cunună a creației Sale, după chipul și asemănarea Sa, este un Dumnezeu bun, blând și iertător, care ne numește pe toți copiii Săi. Pentru mine, Lucrarea de mântuire a Domnului Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, a cărui Naștere o sărbătorim în această perioadă, este cea mai exactă busolă a vieții mele”, ne-a declarat ing. Török László, primarul Municipiului Salonta, la finalul Concertului de colinde organizat de Biserica baptistă ”Betel”, alături de comunitățile creștine română și maghiară din sudul Bihorului.


Știre preluată de pe confluente.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni