Scrisoare de Informare - decembrie 2012, Malawi, Africa
Adăugată de ovicornea in 11/12/2012, citită de 2.785 ori
Autor: Ovi Cornea, Categorie: Misiune
Scrisoare de Informare - decembrie 2012, Malawi, Africa

Salutari sfinte va aducem din Malawi, "inima calda a Africii"

 
 
Parca ieri a fost luna Ianuarie, si acum iata ca am ajuns din nou la sfarsit de an... Timpul trece asa de repede...
 
Luna Decembrie este o luna a sarbatorilor de iarna. Cea mai importanta dintre ele este Sarbatoarea Nasterii Domnului Isus Cristos, Mantuitorul! Cu mare bucurie, fiecare dintre noi, in acest timp ne aducem aminte de pruncul nascut in iesle, Cel care de buna voie a venit sa ne aduca si sa ne arate calea catre Tatal. 
 
Noi va dorim ca de aceste Sarbatori inimile dumneavoastra sa fie pline de bucuria Mantuitorului si fie ca toate laudele si multumirile noastre sa fie adresate doar Lui!
 
Desi nu avem zapada, frig sau colindatori, si noi aici in Malawi vom sarbatori nasterea Domnului Isus, pentru ca ea este tot atat de reala aici ca si in orice alt loc. 
 
In zilele de 19-20-21 decembrie vom avea tabara si, impreuna cu cei aprox. 300 de copii pe care ii asteptam in fiecare zi, ne vom bucura de tot ceea ce Domnul Isus a facut pentru noi. O buna parte din banii necesari pentru aceasta tabara au fost stransi anul acesta la tabara de la Sighetu Marmatiei, de catre grupul de tineri participanti. Dorim, pe aceasta cale, sa le multumim in Numele Domnului pentru darul lor pentru lucrarea din Malawi. 
 
Cu mare bucurie in inima va anuntam ca Dumnezeu a purtat de grija si ne-a trimis cei 300 de euro pentru repararea fantanii din Kachere. Vineri am cumparat toate cele necesare si urmeaza ca, daca va fi voia Domnului, Luni sa lucram la fantana si sa o facem din nou functionabila. Apa este extrem de importanta, din cauza acestei fantani, multi oameni, frati si surori merg pe jos cativa kilometrii in fiecare zi. Rugaciunea si dorinta noastra este ca aceasta actiune pe care o facem in sat sa fie o marturie pentru toti oamenii. Eu vreau ca oamenii sa vada crestinismul nostru in actiune, nu doar duminica la biserica. 
 
Lucrarea la cluburile de copii continua, desi acum in timpul sezonului ploios, de multe ori trebuie sa fugim la adapost de ploaie sau in unele zile nu putem sa ne intalnim cu copiii deloc. 
 
Iarasi, cu mare bucurie, va anuntam ca toti cei 18 copii orfani de care avem grija au fost "adoptati". Doresc sa va readuc aminte ca "adoptia" aceasta inseamna un angajament din partea unei familii, frate sau sora, pentru sustinere financiara dar si in rugaciune. 
 
Stanley si-a terminat de zidit casa, si in zilele acestea l-am ajutat sa isi puna un acoperis temporar de paie. El ar avea nevoie de aproximativ 300 euro pentru un acoperis din tabla zincata. In satul acesta, Chikowi, el doreste sa puna bazele primei biserici crestine, iar casa aceasta este dedicata acestei lucrari. 
 
La final, doresc sa va prezint pe scurt motivele noastre de rugaciune si am aprecia daca, impreuna cu noi, ati aduce si dumneavoastra aceste cereri inaintea Domnului:
 
1. Rugati-va pentru tabara din 19-21 decembrie. Dorim ca Domnul sa lucreze intr-un mod minunat, si copiii sa fie mantuiti. 
 
2. Rugati-va pentru Stanley si proiectul pe care il are in satul Chikowi. Acest pas in viata lui Stanley este unul normal. Aproape 10 ani el a lucrat alaturi de alti misionari, iar acum este timpul ca el insusi sa fie misionar printre ai lui. Acest lucru va fi minunat!
 
3. Rugati-va pentru cei 300 euro de care are nevoie sa isi termine casa care este pusa la dispozitie aceste lucrari.
 
4. Rugati-va pentru copiii orfani. Noi ne dorim sa le aducem putina bucurie in plus in aceste Sarbatori. Ne-am dori sa le putem cumpara ceva haine si cate o patura care sa le tina de cald in noptile racoroase. 
 
5. Rugati-va si pentru familia noastra. Sezonul ploios aduce multi tantari, iar acestia pot aduce malarie. Eu si cu sotia am avut malarie si am fost grav bolnavi pentru cateva saptamani, insa fetitele noastre au fost ferite deocamdata. Rugati-va pentru sanatate si pentru putere de munca pe ogorul Evangheliei.
 
 
Va multumim pentru rugaciuni, va multumim pentru suport financiar, va multumim pentru mesaje, emailuri si scrisori!
 
Domnul sa va rasplateasca si sa va binecuvanteze!
 
De aceea, prea iubiţii mei fraţi, fiţi tari, neclintiţi, sporiţi totdeauna în lucrul Domnului, căci ştiţi că osteneala voastră în Domnul nu este zădarnică. (1 Cor. 15:58)

Știre preluată de pe www.mission2malawi.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni