Mă implic și eu! - Concurs aniversar cu premii - REZULTATE
Adăugată de Softy in 21/11/2012, citită de 6.670 ori
Autor: echipa resursecrestine.ro, Categorie: Anunțuri
Mă implic și eu! - Concurs aniversar cu premii - REZULTATE

Concursul a luat sfârșit, mai jos puteți găsi rezultatele:

 

Nume utilizator Puncte
1. moldovan 28976
2. floridinmaracineni 13044
3. Nisalin 7130
4. deliaEstera 2226
5. dana21 1795
6. Lidia. 524
7. MiriamRamona 340
8. Adelinaade 210
9. danab 137
10. ady_ltp92 105

Rugăm câștigătorii să își verifice în zilele următoare email-urile pentru a putea legătura cu ei pentru premiere.

Vă mulțumim tuturor celor care ați participat (47 de utilizatori) și vă asigurăm că niciuna din acțiunile făcute în această lună de concurs (la fel ca și orice acțiune pe care o veți face de acum încolo) nu a fost în zadar, este un lucru foarte important pentru îmbunătățirea calității site-ului, și, nu în ultimul rând, o cărămidă în zidirea spirituală a multora!

Prin harul Domnului, în cei 7 ani de existență, site-ul www.resursecrestine.ro a fost o sursă de materiale creștine și un loc de publicare a creațiilor autorilor contemporani. Deoarece colecția de resurse crește constant, ne dorim ca ea să fie organizată în mod optim și să devină cât mai calitativă.

Este nevoie de implicarea celor care doresc să-și aducă contribuția în acest sens. Munca necesară este multă, dar vestea bună este ca ea poate fi împărțită între noi, cei care suntem mulți și formăm comunitatea acestui site.

Având ca motto cuvintele lui Pavel de altădată: "Purtaţi-vă sarcinile unii altora şi veţi împlini astfel legea lui Hristos." (Galateni 6:2), vă invităm și noi să luați fiecare câte o sarcină mică, să faceți în mod constant lucruri mărunte și ușor de făcut, pentru a îmbunătăți calitatea resurselor și pentru a ajuta la structurarea lor.

Dacă până acum ai spus: "Vreau să mă implic, dar...", acum este ocazia potrivită să acționezi!

Pentru a participa la CONCURSUL la care te chemăm, ai nevoie de următoarele:
- un cont pe site (dacă nu ai, poți să-ți faci rapid unul aici)
- să navighezi pe site cum o faci în mod normal
- să fii atent la calitatea resurselor pe care le citești (doar resursele text): dacă sunt corecte gramatical, dacă sunt scrise cu diacritice și dacă sunt complete (au autor / album / tematică adecvată) - în oricare dintre cazuri, te invităm să marchezi resursa respectivă, urmând indicațiile din prezentarea de mai jos.
- să confirmi legăturile dintre resurse - fie dintre diferitele versiuni ale resurselor text, fie dintre resursele text și celelalte tipuri de resurse (audio/video).

Regulamentul concursului

Durata de desfășurare: 22 Noiembrie - 22 Decembrie 2012
Cine poate participa: orice persoană care are cont pe site.
Desemnarea câștigătorilor: în data de 23 Decembrie se va afișa clasamentul, iar primii trei utilizatori care acumulează cele mai multe puncte în intervalul de desfășurare vor primii premii.
Premiile oferite: materiale creștine în valoare de 200 lei pentru locul I, 150 lei pentru locul II si 100 lei pentru locul III.
Detalii punctare: fiecare acțiune - marcare resursă (cu diacritice, corectă gramatical sau completă) sau confirmare de resurse înrudite - este bonificată cu un punct. Pentru a primi acel punct, este necesar ca alți utilizatori să confirme la rândul lor acțiunea ta. În acest sens, te invităm să urmărești acțiunile celorlalți utilizatori pe prima pagină a site-ului sau aici și să confirmi resursele marcate corect sau să le infirmi pe cele marcate greșit - atenție: primești puncte în ambele cazuri!
ATENȚIE: în cazul în care confirmi ca resurse înrudite/similare resurse care au doar titlul asemănător, dar conținutul este total diferit, vei fi descalificat! De asemenea, dacă marchezi resurse ca fiind corecte/greșite gramatical/diacritice/conținut în mod repetat, vei fi descalificat. Acest concurs urmărește creșterea calității afișării resurselor de pe site, nu scăderea ei. Mulțumim pentru înțelegere!

Instrucțiuni detaliate pentru participarea la concurs


Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Cei care sunt deja in supravegherea si corectarea lucrarilor depuse pe site, vor mai trebui sa participe, sau ramin asa cum sunt si fara concursul respectiv?[fara sa se inscrie]
Adăugat în 25/11/2012 de sanda_tulics
Nu inteleg ce trebuie sa scriu la "motivul pentru care ai marcat...." tb sa apara textul corectat sau ce? multumesc!
Adăugat în 02/12/2012 de yulyana
Daca doriti calitate si este bine, sa fie angajati experti si nu niste cititori care dau cu parerea si sa ii premiati pentru asta nu vad de ce? Mai de calitate va fi cand scrii sub ungerea Duhului si ies lucruri pline de har, dar cine le vede? ca se cauta cantitate astazi, dupa cum se inainteaza cu scrisul, si ma refer la poezii si nu la alte categorii.
Adăugat în 04/12/2012 de radmaria
Nu exista bani pentru a plati experti si nu cred ca asta ar fi o rezolvare. Apelam la bunavointa cititorilor pentru a ajuta si ei site-ul in cel mai simplu mod posibil. Bazati pe acest principiu biblic, ca este mai bine de cel ce daruieste decat de cel care primeste, indemnam cititorii sa ajute si ei in mod voluntar (asa cum fac toti colaboratorii si echipa resursecrestine.ro) la corectarea resurselor de pe site.

Dupa cum reiese din anuntul concursului, cititorii nu fac altceva decat sa semnaleze greselile, nu scriu resurse noi... e adevarat ca daca cei ce scriu resursele ar fi mai atenti sau mai bine pregatiti lingvistic nu ar fi nevoie de corecturi, dar ne multumim cu ce avem si incercam sa imbunatatim cat se poate.
Adăugat în 05/12/2012 de Softy
Aveţi nişte reguli tare ciudate...nu mai înţeleg nimic....cum să confirm dacă este corectă notificarea când nu-mi dă voie să fac asta?...sunt punctată doar dacă cineva citeşte textul notificat de mine şi constată aceleaşi greşeli?... şi de unde mai ştiu eu exact ce texte am mai corectat când sunt atât de multe?.....credeam că toate notificările noastre sunt verificate de un specialist...sunt printre noi şi aţi putea apela la bunăvoinţa lor
Adăugat în 16/12/2012 de yulyana
pentru sr. Yulyana: tot ceea ce dumneavoastră soră corectaţi, se înregistrează automat; administraţia site-ului a instalat de la începutul concursului programul prin care fiecare dintre noi suntem automat "punctaţi"; pe prima pagină (profilul meu) vă apare punctajul acumulat până la această dată; totul este sub un control desăvârşit, nu trebuie să vă faceţi griji! De asemeni, pe cea mai mare parte a lucrărilor pe care le-aţi "trecut în revistă" şi aţi arătat unde este greşeala, ele au fost refăcute, corectate; urmează ca după încadrarea lor ca greşite gramatical, fără diacritice, fără album, autor, tematică adecvată, deţinătorii lucrărilor postate să fie probabil avertizaţi în a reinterveni asupra lucrărilor lor pentru a le corecta, sau fiecare din noi va lua atitudine în dreptul lucrărilor personale singuri, fără avertisment, dându-ne seama că de foarte multe ori am lucrat neglijent, în grabă sau chiar supuşi oboselii, sau vor fi persoane care vor face direct corectarea pe aceste resurse cu acordul celor ce le-au postat; (în multe cazuri, de ex. la secţiunea maxime, poezii şi eseuri aceste intervenţii au fost deja efectuate; necazul este că nu toţi ştiu să mulţumească pentru această binefacere ci dimpotrivă devin nemulţumitori, uneori chiar obraznici deşi niciunul dintre noi nu ne putem lăuda că postăm lucrări excelente d-p.v.gramatical, ortografic, orotepic etc - este cu neputinţă să nu se strecoare vreo greşeală!); orice intervenţie din partea fiecăruia dintre noi, cu condiţia să dispunem de cunoştinţele scrierii corecte a limbii române, poate da o mână de ajutor aşa cum au scris deltfel administratorii siteului; prin aceste rânduri, îndemn de asemeni ca fiecare să-şi personalizeze lucrările dându-le un nume de ALBUM, de asemeni să încerce încadrarea în TEMATCĂ corectă, adecvată (am găsit foarte multe lucrări care de ex. se încadrează la tematica Naşterea Mântuitorului, dar ele apar încadrate la DIVERSE; în aceste zile, când marea majoritate doresc să citească despre această tematică, cei care nu au încadrarea corectă pierd în dreptul lor pentru că lucrarea nu este înregistrată la tematica respectivă!);
Pentru ca o lucrare sa fie înregistrată ca şi corectă gramatical, cu diacritice, completă, este nevoie de intervenţia a trei persoane pe lucrarea respectivă dar care sunt TOTAL de acord;
sau una, două, iar a treia să intervină deja pe lucrare cu corectările ce se impun;
Vă doresc spor în lucrul Domnului, şi multă înţelepciune! Fiţi binecuvântaţi cu toţii.
Adăugat în 17/12/2012 de floridinmaracineni
Asa este! Cel care lucreaza la curatirea siteului de greselile gramaticale si supravegheaza nestrecurarea unor resurse nedemne de numele Domnului, lui, ar trebui sa i se multumeasca caci , a lucrat la curatirea resursei pentru a arata asa cum cere administratia siteului .Administratia Resurse Crestine a cerut; acest lucru in scris, a deschis acest concurs ,tocmai pentru a-i stimula pe unii sa ajute la curatirea siteului.Sa nu uitam caci sunt enorm de multe postari si unele din ele nici n-au putut fi revizuite daca, indeplinesc rolul demn ,de a se numi postare pentru Domnul.Sa cerem intelepciune si in acest sens.
Adăugat în 17/12/2012 de sanda_tulics
An nou plin de roada tuturor celor care au contribuit cu corectura si nu numai.
Adăugat în 31/12/2012 de Nisalin
Domnul Isus sa-si binecuvinteze lucratorii, cititorii, si nu in ultimul rand initiatorii; si sa nu uitam ca lucrul nu s-a incheiat, sa lucram pe mai departe nu numai pentru premiile pamantesti, ci pentru cele care nu se vestejesc! Va doresc tuturor spor in lucrul Domnului, un an binecuvantat, sanatate, bucurii sfinte.
Adăugat în 08/01/2013 de floridinmaracineni
Opțiuni